Produktiv dag...

Tja..
Börja dagen med att komma till jobbet 7.00 och få veta att det inte ska byggas nårra vältar på 2 dar.. så jag pular lite och sticker sen hem vid 9 snåret. Tar även ledigt i morgon .. har ju en del o göra..
Har målat ett källarfönster idag och kört sopor till tippen. OCH byggt halva taket till vedhögen :)
Redigt bra dag... och i morgon tänkte ja måla nårra fönster till och kanske bli klar med vedhögen. tanken är så iaf. får väl se vad det blir... nu ska ja se om det går att få igång någon film .. hoppas man inte somnar med en gång.. :)

/bye

Helgen som varit

Tja

Det var ett tag sedan det blev några uppdateringar här.. men det har sin enkla förklaring att det inte hänt nått speciellt på huset  ;) eller jo lite har ja ju pillat med.. Har limmat och förstärkt trappen till övervåningen så man slipper höra knarret.
Måste ju kunna smyga upp när man varit ute och rummlat :)
Sen har ja städat lite ute på tomten .. fyllt ett släp med sopor som ska till bubbetorp på måndag... ja i morn då.
Försäkringsbolaget har också varit här och kontrollbesiktigat allt vi gjort med el och så.. det blev godkänt. :)

Och sen har jag ju krockat med Astran me.. inte så allvarligt men den fick sig en fin buckla.. här är lite bilder..

 


Här är lite bilder på nymålade fönster på framsidan me.. kupor och källarfönster kvar att skrapa och måla ..
Grushögen som syns på andra bilden till höger är där garaget ska byggas.. när bygglovet är klart.. har Garaget och allt så ska bara få det klart så man kan börja gjuta plattan och så .. men vi har grävt ut och fyllt hålet där det ska stå iaf :)

 

Har tagit lite bilder på toan uppe med.. här är dom, inte mkt o se den här ganska lite så svår att fota :)

  

Ja de va allt för idag.. ska försöka ta nårra bilder på "kontoret" och den lilles rum med.. :) men det får va till en annan dag..

/tjo

Byggt vedförråd och staplat ved.

Tjena
varit lite dåligt med uppdateringar på senaste tiden men har inte hunnit göra så mkt.. Theo har blivit 2 år och svärföräldrarna har med ökat sin ålder med 1 år.... men har gjort ett vedförråd iaf och idag fyllde ja det me ;)

  

Så nu ska man nog klara sig nårra dagar iaf.. har en stor hög ute med så det är bara o fylla på när det är tomt inne ;)

Nästa projekt inne nu är att få klart trappen innan jag fyller år.. bör väl gå tror jag .. ska lägga upp lite bilder på den med sen .. men dom ligger i kameran fortfarande. Tiden går fort iaf.. får väl se om man hinner..

/tjo

Om mig

Tanken med denna blogg var att jag skulle kunna gå tillbaka och kolla på husrenoveringen. Men den utvecklades och nu skriver jag om allt möjligt. Lämna gärna en liten kommentar innan du pyser vidare :)